Schoenenrekken en -kasten

Waar wringt de schoen?

  • Uitschuifbaar schoenenrek
  • Stapelbare schoenenrekken
  • Schoenenrek deurmodel
  • Multifunctionele schoenenrekken
  • Gesloten schoenenkast

Comfortabele voor het werk, stijlvolle om mee uit te gaan, enkele om te sporten, wat zomerse modellen voor op vakantie en zo gaat het lijstje nog wel even door! Hoeveel paar schoenen heeft u? En bergt u ze altijd netjes op of liggen ze op de vloer te wachten tot er iemand over struikelt? Met deze handige oplossingen van Casibel zijn ze zo opgeruimd. Ontdek welk schoenenrek of welke schoenenkast het best past bij uw schoenencollectie.

Schoenenrek

Bij Casibel vindt u schoenenrekken in verschillende materialen en formaten. Bent u uw schoenencollectie nog aan het uitbreiden? Kies dan voor een uitschuifbaar schoenenrek dat u kan stapelen. Heel overzichtelijk én uw schoenen kunnen bovendien ook beter verluchten. Ja, na een hele dag zwoegen en zweten hebben ook uw schoenen nood aan wat frisse lucht. Niet onbelangrijk voor gezonde voeten want zo voorkomt u schimmels. Let er dus op dat uw schoenenrek niet op een koude of vochtige plaats staat. Last van geurtjes? Leg ’s avonds enkele lekker ruikende theezakjes in uw schoenen en laat ze zo een nacht op uw schoenenrek staan.

Schoenenrek deurmodel

Te weinig plek om een grote schoenenkast te plaatsen of schoenenrekken te stapelen? Dan is een schoenenrek deurmodel iets voor u! Zo’n deurmodel is makkelijk te monteren, neemt amper ruimte in en u kan er wel 36 paar schoenen op kwijt. Dus zelfs als u wat kleiner woont, heeft u geen excuus meer om die pumps, sneakers en laarsjes zomaar ergens te laten liggen. Wijs uw rondslingerende schoenen de deur!

Multifunctionele schoenenrekken

Een bankje voor uw schoenen is extra handig. U kan u neerzetten om uw veters te strikken of u plaatst er wat mandjes op met extra accessoires zoals sjaals en handschoenen. Zo’n schoenenrek of –bankje is ook handig in andere ruimtes als kleine opberger. U kan uw bankje bijvoorbeeld gebruiken in de badkamer om handdoeken te stapelen. Let er dan wel op dat u een schoenenrek kiest dat vochtbestendig is. 

Gesloten schoenenkast

Hoewel het belangrijk is om uw schoenen te verluchten, geeft u misschien toch de voorkeur aan een gesloten schoenenkast. Vooral met harige viervoeters in huis, of met viervoeters die hun speeltje al eens durven ruilen voor uw favoriete schoen, is zo’n gesloten schoenenkast een absolute aanrader. Bovendien staat zo’n schoenenkast zeer stijlvol in de inkom. Plaats er een spiegel en een schaaltje voor uw sleutels op om uw schoenenkast ten volle te benutten.

Keuze gemaakt? Vind een Casibel verkooppunt bij u in de buurt en laat uw schoenen nooit meer rondslingeren.