Droogrekken

De voordelen van een droogrek

  • Frissere was
  • Goedkoper
  • Milieuvriendelijk
  • Minder slijtage
  • Makkelijker te strijken

Gooit u altijd uw wasgoed in de droogkast? Niets zo heerlijk als verse was die aan een droogrek wappert op het balkon, op het terras of in de tuin. Uw was ruikt eens zo fris en bovendien bespaart u dankzij uw Casibel droogrek ook op uw energiefactuur. Kleine wasjes, grote kosten? Voortaan niet meer! Na het lezen van dit artikel hangt u op zonnige dagen de propere was buiten. Zo maakt u niet enkel uw portemonnee maar ook de natuur en uw wasgoed blij.

Droogkast of droogrek

Heeft u zelf al eens berekend hoeveel een droogkast u kost aan energie? Waarschijnlijk niet, maar u zou ervan versteld staan hoeveel u er jaarlijks aan uitgeeft! Bovendien verbruikt de populaire condensatie droogkast nog meer dan de meer traditionele droogkast met luchtafvoer naar buiten. En dan te bedenken dat de wind en de zon het werk gratis voor u doen. Het enige wat u nodig heeft is een droogrek of een droogmolen. Laat maar lekker waaien!

Droogrek of droogmolen

Het voordeel van een droogrek is dat u het zowel binnen als buiten kan opstellen. Natuurlijk is het niet evident om de was van een groter huishouden allemaal binnen te hangen. Heeft u een terras of een tuin maar is het opspannen van wasdraden geen optie voor u? Kies dan voor een droogmolen. Een droogmolen of droogrek vindt u bij Casibel in all mogelijke vormen en formaten. Zo kan u zelfs op een beperte oppervlakte tot 60 meter was ophangen. En wanneer u de was binnenhaalt, volstaat het om de droogmolen dicht te vouwen en op te bergen. Makkelijk toch? Grotere droogmolens dient u wel te verankeren in de grond.

Alle voordelen op een rij

Het voordeel van een droogrek of droogmolen is niet enkel zichtbaar op uw energiefactuur. Ook het milieu is u dankbaar als u beroep doet op de zon en de wind om uw was te drogen. Een droogrek stoot immers geen CO2 uit. U geniet bovendien veel langer van uw favoriete kledingstukken als u deze buiten laat drogen. In een droogkast verslijt uw kleding sneller en durft er al eens een kledingstuk te krimpen, niet? Wist u trouwens dat witte was ook langer echt wit blijft wanneer deze op een droogrek in de zon droogt? Geen betere vlekverwijderaar dan de zon! En geef toe, was die u op een droogrek laat drogen, strijkt eens zo makkelijk.

Overtuigd? Lees dan zeker waarom buiten drogen beter voor uw gezondheid is, bekijk het hele assortiment droogrekken van Casibel en vind een verkoopunt bij u in de buurt.


Casibel heeft verschillende types droogrekken in het assortiment: