Kledingrekken en -kasten

Wordt uw kleerkast wat te klein? En moet u een deel van uw kleren naar de zolder of een andere kamer verhuizen? Of heeft u de luxe om uw kleren in een dressing op te hangen? Of wenst u voor een feestje thuis een extra rek om jassen op te hangen? Een kledingrek of kledingkast komt dan heel goed van pas.

Ontdek onze kledingrekken en -kasten

 

Gestreken hemden en broeken ophangen

Een mobiel kledingrek is eveneens bijzonder handig bij het strijken. Gestreken hemden en broeken hangt u zo tijdelijk op en er ontstaan geen kreuken vooraleer u ze gaat opbergen in de kleerkast. Het is heel licht, waardoor u het kledingrek gemakkelijk kunt verplaatsen.

Gebruik de ruimte optimaal

Veel kledingrekken zijn in hoogte verstelbaar, zodat u ook de ruimte onder een afhellend dak - denk aan de zolder - optimaal kunt gebruiken. Kledingkasten zijn daar te hoog voor en omwille van de rechte hoeken verliezen ze veel nuttige opbergruimte.

 

Het juiste kledingrek kiezen

Kledingrekken bestaan er in verschillende materialen (metaal en hout) en in verschillende uitvoeringen. Kies de extra zware uitvoering als u het rek wil gebruiken voor heel veel kleren, of voor zware kledingstukken zoals winterjassen. Heeft u veel kleren op te hangen, kies dan voor een dubbel kledingrek.