Strijkplanken

Veel mensen zien op tegen strijken, omdat het nogal wat tijd in beslag neemt en u er een hele tijd voor moet rechtstaan. Met degelijk materiaal valt de klus echter mee. U bent snel geïnstalleerd en het strijken kan ergonomisch doordat de strijkplank of strijktafel instelbaar is op verschillende hoogtes.

Ontdek hier alle strijkplanken

 

Ruim aanbod strijkplanken

Duur hoeft een strijkplank niet te zijn. Bij Casibel vindt u strijkplanken in alle prijsklasses, die gemakkelijk hanteerbaar zijn en pronken met een modieuze print op de strijkplankhoes.

De juiste strijkplank kiezen

Strijkplanken bestaan ook in verschillende maten (en gewichten): van 32 cm tot 45 cm. De brede strijkplank is een plezier om te strijken, omdat u de kledingstukken minder moet verleggen. De smalle strijkplank neemt dan weer minder plaats in.

Extra's bij strijkplanken

Een aantal strijkplanken heeft een uitklapbaar linnenrekje onder de strijkplank, zodat u gestreken was daar tijdelijk op kan leggen en u minder over en weer moet lopen. Andere strijkplanken zijn voorzien met een snoergeleider. Het voordeel hiervan is dat de draad van het strijkijzer niet in de weg gaat zitten tijdens het strijken.

Hebt u een stoomstrijkijzer? Let dan goed op bij het kopen van een strijkplank, zodat de gekozen strijkplank voldoende plaats voorziet voor uw stoomgenerator.

U ziet het: strijkplanken hebt u in vele soorten en maten. Laat u in de winkel adviseren over de aankoop van de juiste strijkplank. En bereid uw aankoop nu al online voor door de verschillende strijkplanken van Casibel met elkaar te vergelijken.